Chiro Duffel-Oost

agenda

Zondag
17
Juni

Zwemmen

Hopelijk kan je al zwemmen zonder bandjes want op 10 juni gaan we met iedereen zwemmen in lier. Begin dus al maar te oefenen op je pinguinduik! Let op, we hebben het zwemmen een week later gepland. Dus we gaan niet zwemmen op 10 juni maar wel op 17 juni.

Zondag
24
Juni

Kamp inschrijvingen

Wil jij ook mee op kamp? Kom dan op 24 juni tussen 5 en 7 uur langs op onze chiro met je medische fiche in gevuld. Er zal ook een presentatie zijn met al de info voor zij die voor het eerst op kamp gaan. Verder kan je natuurlijk bij de leiding terecht voor al je vragen en krijg je het kampernolleke mee, het boekje met al de info in over bagage, vertrekuren en veel meer.

Zaterdag
30
Juni

Zee

Om te onderzoeken hoe het zit met het stijgen van de zeespiegel gaan we op zaterdag 30 juni naar de zee. Vergeet dus zeker niet je meetlat mee te pakken (zwemkledij, boterhammen, schepje en vlieger kunnen misschien ook handig zijn).

Za-Di
21-31
Juli

Kamp (vanaf Rakkers & kwiks)

De mooiste tijd van het jaar is er weer; het kamp. Tien dagen in een tent slapen, onvergetelijke spelletjes spelen, drie keer zoveel eten als thuis. Dat zijn allemaal dingen die we op kamp doen.

Di-Di
24-31
Juli

Kamp (vanaf sloebers & kiekeboes)

Drie dagen na de oudere groepen is het ook de beurt aan de kleinste. Zeven dagen lang spelen en je amuseren tot je er letterlijk en figuurlijk bij neervalt.