Chiro Duffel-Oost

agenda

Zondag
16
September

Overgang

Nadat we op het einde van het kamp te weten zijn gekomen wie gaat stoppen met leiding geven zijn we wel allemaal niewsgierig naar de nieuwe leidingsploeg, dit kom je allemaal deze zondag te weten op de overgang. Iedereen is dan welkom op de gewone werkingsuren van 14:00 tot 17:00.

Zondag
23
September

Startdag

We zetten ons nieuwe Chirojaar weer in met een knal. Dit doen we op onze startdag, een volledige dag volgeboekt met activiteiten voor iedereen die al jaren in de Chiro zit of voor zij die hun eerste beweging richting onze jeugdbeweging maken. Deze start om 9:00 in de ochtend en eindigt om 17:00 met een slotspektakel op het Kapelplein waar alle ouders zijn uitgenodigd om mee te genieten.

zat-zon
19-20
September

Mosselfeesten

Beste ouders en mosselliefhebbers Op zaterdag 29 en zondag 30 september serveren wij met de oudleiding van chiro Duffel-Oost naar jaarlijkse gewoonte weer heerlijke mosselen. Je bent hiervoor zaterdagavond, zondagmiddag en -avond welkom in het Wilgenhof in Duffel. Nieuw dit jaar: kinderen die zondagmiddag komen eten, ontvangen een gratis ijsje of pannenkoek als dessert! Toch geen mosselen? Ook voor een koude schotel vis/vlees/kaaskroket of curryworsten kan je bij ons terecht. Inschrijven kan tot 26/09 via chiroduffel-oost.be/mosselfeest