Chiro Duffel-Oost

agenda

Zondag
11
Februari

Carnaval

Op carnaval mag je verkleed naar de chiro komen. Bij de jongens zal dit jaar elke afdeling een eigen thema hebben waarin je je mag verkleden. Dit thema wordt nog medegedeeld. Bij de meisjes mag je je verkleden in wat je wilt.

Zondag
18
Februari

Vlaaienslag

Dit jaar is het terug vlaaienslag op 18 Februari. Vanaf Rakwi verwachten we iedereen op chiro ‘s morgens om heerlijke vlaaien te verkopen. (meer info volgt nog).

Zondag
4
Maart

Geen Chiro (Kampweekend)

De Leiding is weer heel het weekend weg om de eerste plannen en ideeën over het kamp te bedenken. Helaas zal het daardoor geen Chiro zijn op 4 maart.

Zondag
1
April

Geen Chiro (Pasen)

Op 1 april dacht Jezus, ik haal is een goeie grap uit en vereis gewoon uit mijn graf. Om deze christelijke en een beetje komische feestdag te kunnen vieren is het geen Chiro.

Zondag
10
Juni

Zwemmen

Hopelijk kan je al zwemmen zonder bandjes want op 10 juni gaan we met iedereen zwemmen in lier. Begin dus al maar te oefenen op je pinguinduik!

Zaterdag
30
Juni

Zee

Om te onderzoeken hoe het zit met het stijgen van de zeespiegel gaan we op zaterdag 30 juni naar de zee. Vergeet dus zeker niet je meetlat mee te pakken (zwemkledij, boterhammen, schepje en vlieger kunnen misschien ook handig zijn).

Za-Di
21-31
Juli

Kamp (vanaf Rakkers & kwiks)

De mooiste tijd van het jaar is er weer; het kamp. Tien dagen in een tent slapen, onvergetelijke spelletjes spelen, drie keer zoveel eten als thuis. Dat zijn allemaal dingen die we op kamp doen.

Di-Di
24-31
Juli

Kamp (vanaf sloebers & kiekeboes)

Drie dagen na de oudere groepen is het ook de beurt aan de kleinste. Zeven dagen lang spelen en je amuseren tot je er letterlijk en figuurlijk bij neervalt.