Chiro Duffel-Oost

agenda

Zondag
24
December

Wittekes (Geen Chiro)

Na de middennachtmis staat de leiding op het kapelplein om je warm te houden met jenever, gluhwein en warme chocomelk. Ook dit jaar gaat de winst van dit evenement integraal naar een goed doel. Het goede doel wordt binnenkort bekend gemaakt maar we kunnen al wel verklappen dat Lukaku zijn goed doel in zijn laatste match er niks tegen over voorstelt.

Zondag
31
December

Geen Chiro

Omdat iedereen gezellig met vrienden of familie de laatste dag van 2017 aan het vieren is, is het op 31 december geen chiro.

Zondag
7
Januari

Drie koningen

Hopelijk heb je nog wat snoep of geld over van de dag voordien want al de afdelingen komen in Duffel-Oost langs om drie koningen te zingen.

Zondag
14
Januari

Schaatsen

Op 14 januari begeven we ons met onze scheve schaatsen op het glade ijs. We gaan namelijk schaatsen op de schaatsbaan in Heist-Op-Den-Berg. (meer info volgt nog).

Zondag
11
Februari

Carnaval

Op carnaval mag je verkleed naar de chiro komen. Bij de jongens zal dit jaar elke afdeling een eigen thema hebben waarin je je mag verkleden. Dit thema wordt nog medegedeeld. Bij de meisjes mag je je verkleden in wat je wilt.

Zondag
18
Februari

Vlaaienslag

Dit jaar is het terug vlaaienslag op 18 Februari. Vanaf Rakwi verwachten we iedereen op chiro ‘s morgens om heerlijke vlaaien te verkopen. (meer info volgt nog).

Zondag
4
Maart

Geen Chiro (Kampweekend)

De Leiding is weer heel het weekend weg om de eerste plannen en ideeën over het kamp te bedenken. Helaas zal het daardoor geen Chiro zijn op 4 maart.

Zondag
1
April

Geen Chiro (Pasen)

Op 1 april dacht Jezus, ik haal is een goeie grap uit en vereis gewoon uit mijn graf. Om deze christelijke en een beetje komische feestdag te kunnen vieren is het geen Chiro.