Chiro Duffel-Oost

agenda

Do
5
September

Park-In '90 Comedy Night 2019

De jongensleiding van Chiro Duffel-Oost trapt de eerste van 4 knallende evenementen af met een Comedy Night! Na spetterende edities met comedians Jeron Dewulf, William Boeva, Kamal Kharmach, Jens Dendonker, David Galle... gaan we door op het elan. Dit jaar zorgden we wederom voor toppers van formaat!
---LINE-UP---
x Domien Vloeberghs
x Gili
x Lukas Lelie
---TICKETS---

Vind je hier!

Vr
6
September

Park-In '90 Fuif 2019

Jongensleiding Chiro Duffel-Oost presenteert de 29ste editie van de Park-In '90 Fuif! Een avond met geweldige DJ's, bier, heerlijke cocktails en zo veel meer!
♫ LINE-UP ♫
x DJ Mattic (Sunrise Festival, Balaton Sound Express)
x Amber Broos (Studio Brussel, Suikerrock, Lokerse feesten)
x Linde Merckpoel & Johnny DC (Studio Brussel, de Warmste Week)
x DJ Garcia

✌ SPECIALS ✌
✔ Coming Soon
✌ TICKETS ✌
€5 VVK / €7 ADK
Tickets verkrijgbaar bij jongensleiding en Aspirantenjongens van Chiro Duffel-Oost.
Je kan ook tickets kopen in "'t Kafaat" in Lier en "Onder de Toren" in Sint Katelijne-Waver.

Za
7
September

Park-In '90 Bieravond 2019 +50 bieren

Chiro Jongens Duffel-Oost organiseert zijn jaarlijkse PARK-IN '90 Bieravond! We starten om 20u met het schenken van de +50 bieren. Dan zal ook ons gekend bandje 'Luc en Dirk' zijn eerste meezingliedje inzetten. Wij organiseren tijdens het bier drinken door ook een loterij! Een lotje kost slechts 1 euro en een biermand ter waarde van €25 euro kan van u worden. Wij zorgen ervoor dat het een KNALEDITIE wordt!

Zo
8
September

Park-In '90 Openluchtquiz + BBQ

Chiro Jongens Duffel-Oost en zijn Oudleiding organiseren hun jaarlijkse Park-In '90 Openluchtquiz! Inschrijven kan via volgende link:

http://www.openluchtquiz.be

LET OP! De plaatsen zijn beperkt. Een quizploeg bestaat uit 5 personen. Deelnemen kost 25 euro per ploeg, voor jeugdbewegingen is dit 10 euro per ploeg. Wanneer u rustig aan het nadenken bent over de moeilijke vragen tijdens het quizzen, zorgen wij ervoor dat uw kinderen worden geanimeerd door verschillende spelletjes onder begeleiding van onze Aspiranten en Kerels. Voor de echte durvers zijn er verschillende springkastelen aanwezig! Na de quiz kan u eten op onze barbecue.