Chiro Duffel-Oost

agenda

Zondag
15
Oktober

Dia-avond

Tien dagen lang hebben we zitten spelen en ravotten op een wei in Bocholt, maar hoe zag dat er nu ook weeral uit? Het kampvuur, de dagtocht, het grote spel en al de andere activiteiten van afgelopen kamp passeren weer voorbij het grote scherm op onze dia-avond. De dia-voorstelling zal dit jaar doorgaan in zaal forum in Duffel (Handelsstraat 33). De voorstelling gaat van start om 20u.

Vrijdag
20
Oktober

Dag van de jeugdbeweging

Op de dag van de jeugdbeweging mag je naar het school in je chiro-uniform om aan iedereen te tonen dat je in de leukste jeugdbeweging van het land zit! Na het school kan je op het plein aan de kerk terecht voor een top feest met spelletje, animatie, snacks en drank.

Zondag
22
Oktober

Vriendjesdag

Heb jij om één of andere reden nog vrienden die niet in de Chiro zitten en wil je ze is laten proeven van een onvergetelijke ervaring. Dan is 22 oktober de dag. Iedereen is welkom!

Vr-Zo
27-29
Oktober

Jongens- Meisjesweekend

Het eerste weekend van de herfstvakantie moet weer goed worden in gezet en dat doen we jaarlijks met ons jongens- of meisjesweekend. (briefje jongensweekend)

Zondag
12
November

Truffelslag (meisjes)

De chiro wordt al vroeg in de ochtend gevuld met lachende meisjes tiptop in uniform. Er staan namelijk 800 dozen heerlijke truffels te wachten om verkocht te worden. We trekken door de straten van Duffel-Oost met heel wat enthousiasme en we halen onze beste verkoopstechnieken boven!

Zondag
3
December

Sinterklaas

Hopelijk ben je dit jaar braaf geweest op de chiro en heb je de leiding nooit tegengesproken. Moest dit wel het geval zijn dan hebben spijtig genoeg slecht nieuws voor je; Sinterklaas zal je meenemen in zijn zak terug naar Spanje en je krijgt geen snoep! Alleen als je de komende zondagen extra braaf bent kan dit misschien nog door de vingers gezien worden.

Zondag
24
December

Wittekes (Geen Chiro)

Na de middennachtmis staat de leiding op het kapelplein om je warm te houden met jenever, gluhwein en warme chocomelk. Ook dit jaar gaat de winst van dit evenement integraal naar een goed doel. Het goede doel wordt binnenkort bekend gemaakt maar we kunnen al wel verklappen dat Lukaku zijn goed doel in zijn laatste match er niks tegen over voorstelt.

Zondag
31
December

Geen Chiro

Omdat iedereen gezellig met vrienden of familie de laatste dag van 2017 aan het vieren is, is het op 31 december geen chiro.

Zondag
7
Januari

Drie koningen

Hopelijk heb je nog wat snoep of geld over van de dag voordien want al de afdelingen komen in Duffel-Oost langs om drie koningen te zingen.

Zondag
14
Januari

Schaatsen

Op 14 januari begeven we ons met onze scheve schaatsen op het glade ijs. We gaan namelijk schaatsen op de schaatsbaan in Heist-Op-Den-Berg. (meer info volgt nog).