Chiro Duffel-Oost

agenda

Zo
19
juni

Zwemmen

Zondag 19 juni is het zover. Dan gaan we met alle groepen zwemmen in de Waterperels in Lier. We verzamelen om 14u aan de Waterperels en jullie kunnen jullie kind(eren) terug komen halen om 17u. Voor kinderen +12 vragen we 10 euro en voor kinderen -12 vragen we 7 euro. Ouders mogen mee als ze mee betalen. Als uw kind of kinderen niet kunnen zwemmen willen wij vragen dat de ouders meegaan of toch zeker zwembandjes meegeven.

Zo
3
juli

Zee

LET OP: deze datum is gewijzigd van 26/06 naar 03/07.
Al lang zin om nog eens een heus zandkasteel te bouwen, te zwemmen in zout water of gewoonweg luilekker op een strand te liggen? Goed nieuws dan, want op zondag 3 juli gaan we met z'n allen naar de zee! Deze luxueuze uitstap kost je slechts €10 (incl. drankje, koekje en busreis).
Wat moet je dan allemaal meenemen? Zwemgerief, zonnecrème, regenjas, hoofddeksel, lunchpakket, drinken, identiteitskaart, €10.
We verzamelen om 8u00 aan onze Chiro. We vertrekken aan zee rond 15u30 en hopen aan te komen in Duffel rond 18u. Als er veel file is laten we iets weten via onze facebook groep.

__
21-31
juli

Chirokamp (+10j)

Whoeeehooooo we gaan (eindelijk) op kamp! Voor de oudste afdelingen begint het kamp op 21 juli. Alle nodige info kan u terugvinden in het Kampernolleke.

__
24-31
juli

Chirokamp (-10j)

Whoeeehooooo we gaan (eindelijk) op kamp! Voor de jongste afdelingen begint het kamp op 24 juli. Alle nodige info kan u terugvinden in het Kampernolleke.

__
24-29
augustus

Krinkel

Uniek Chiro-evenement voor aspiranten, leiding, VB's en internationale gasten dat elke vier jaar georganiseerd wordt. Plezier, spel en uitwisseling staan centraal: in leefgroep, op de verschillende kampgronden of tijdens de massamomenten. Of zoals een deelnemer het zelf zou verwoorden: "een once-in-a-liftetime Chiro-ervaring!"